Свічник – джерело живого вогню.

  Свічник джерело живого вогню. 1  Здавна людям хотілося якомога більше тепла і світла навколо себе, тому вони оточували себе живим вогнем. Але палаючу стихію не так просто утримати біля себе, тому людство вигадало для зберігання вогню – свічник. За багато десятиліть звичайний свічник перетворився на дивовижний витвір мистецтва зі своєю історією і особливостями.
    Сьогодні, 13 грудня провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА за доброю традицією, завітала до Охтирської центральної публічної бібліотеки де для дітей в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України провела екологічний майстер клас. Під час заняття діти дізналися: що таке свічник, історію виникнення, різновиди та багато іншого. По завершенню виготовили свічник з природніх матеріалів.
    Сучасні та традиційні, керамічні та дерев’яні свічники в усі часи зачаровують своєю магічною красою. Тож фантазуйте, створюйте нові та корисні речі разом з нами. Змінюйте світ на краще!
   Щиро дякуємо, за плідну співпрацю, колективу Охтирської центральної публічної бібліотеки та волонтерам Червоного Хреста.

                  Свічник джерело живого вогню. 2          Свічник джерело живого вогню. 3         Свічник джерело живого вогню. 4