Захистимо зелену красуню!

   Настала зима. Ось уже сніг скрипить під ногами. Наближення Нового Року всевідчутніше. А головне дерево свята, звичайно ж, ялинка, прикрашена іграшками, гірляндами, Вона створює особливий святковий настрій. Але щороку після новорічнихсвят ми спостерігаємо картину, як на смітниках лежать ялинки, які нещодавно прикрашали будинки і радували дітей. Не правда, чи сумна картина? Ми задумалися, а чиможуть діти допомогти лісовим красуням, змінити ситуацію? Тому ми вирішили до настання новорічних свят привернути увагу дітей до цієї проблеми – збереження лісових красунь.
   Ялинка – помічниця людини в будівництві, медицині. Знищення цих красуньприносить величезну шкоду не лише людині, але й лісовим мешканцям: руйнуються пташині гнізда, знищуються будиночки комах, зменшується кількість їжі для птахів ітварин.
   19 грудня провідний фахівець з рекреації Юлія ГРАНКІНА провела екологічнийурок «Захистимо зелену красуню» для учнів 1-го класу Смородинської Філії І-ІІ ступенів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Тростянецької міської ради. Діти переглянули презентацію і дізналися,яка може бути альтернатива справжній ялинці,яку шкоду приносить вирубування лісу,пограли в ігри « Так чи ні», « Я – архітектор». Учнірозповіли про ялинку вдома та показали яку мають в класі, зроблена вона, до речі, з гілочок та прикрашена власноруч. Бережіть ліси, користуйтесь штучними ялинками!

   Захистимо зелену красуню 1Захистимо зелену красуню 2Захистимо зелену красуню 3