Збережи для себе, для мене, для всього народу!

  Збережи для себе для мене для всього народу 1 Наближаються новорічні свята. У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Ми не примушуємо відмовитись від цього задоволення, але чи замислювалися ви, скільки це буде коштувати нашій природі? Якщо ми вирубаємо великі гарні ялинки - відновитись за один рік вони не зможуть.
   Тому всі заходи на цьому тижні проводяться з метою запобігання вирубці молодих хвойних дерев та підвищенні обізнананості людей про важливість збереження вічнозелених рослин.
   Учням 3-А та 3-В класів ЗОШ № 3 (класні керівники Колодяжна Л.А. та Абрамова О.О.) пощастило взяти участь у одному із таких екологічних заходів, який для них провела працівниця Гетьманського НПП Наталія КВАРТА. Під час уроку, діти дізналися про основні переваги та властивості хвойних рослин, чим можна замінити ялинку і при цьому, створити атмосферу новорічного свята. На завершення діти майстерно виготовили «Різдвяний віночок».
   Збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі. Не знищуйте живих ялинок! Пам'ятайте: рубка дерев призводить до непоправних наслідків.

                Збережи для себе для мене для всього народу 2          Збережи для себе для мене для всього народу 3          Збережи для себе для мене для всього народу 4