Як з користю провести час з дітьми на свіжому повітрі?

   Як з користю провести час з дітьми на свіжому повітрі, знає провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Валентин СТАЛИНСЬКИЙ. Днями на території Гетьманського НПП провів пізнавальну екскурсію для вихованців гуртка Спортивного Туризму.
   Діти вчилися в реальних умовах: орієнтуванню, знаходження свого місцеперебування на незнайомій місцевості, робота з електронними картами та приготування чаю в польових умовах (зі снігу), і ТД.
   Краса природи вражає! Особливо зараз, коли все навколо вкрилося білою пухнастою ковдрою. Скута товстим шаром льоду річка. Зимовий ліс, поля та луки огорнув міцний сон.
   Така '' прогулянка '' зайняла приблизно 15 км. Подолавши такий цікавий, але не дуже простий шлях, діти зробили висновки: як тяжко жити диким тваринам узимку, особливо якщо зима дуже морозна й сніжна. Тому на наступний раз, на таку екскурсію обов’язково візьмуть смаколики і для тварин!

Як з користю провести час з дітьми на свіжому повітрі 1Як з користю провести час з дітьми на свіжому повітрі 2Як з користю провести час з дітьми на свіжому повітрі 3