Талановита молодь на захисті природи

  Талановита молодь на захисті природи 1 Провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Михайло Обідець в режимі онлайн взяв участь в якості члена жюрі І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Талановиті діти Кириківської громади підготували чотири наукові роботи, дві з яких на екологічну тематику – Конега Юлія, учениця 10 класу Кириківського закладу загальної середньої освіти, працювала над досить актуальною темою «Дослідження вмісту важких металів у грунті на місці вирв від снарядів»; Білан Роман, учень 9 класу Заводського ліцею Кириківської селищної ради обрав для опрацювання та захисту тему «Сортування твердих побутових відходів у Кириківській територіальній громаді».
   Доповідачі під час презентації та захисту своїх наукових робіт показали актуальність тем на сучасному етапі, необхідність їх вивчення та впровадження в повсякденному. Для Гетьманського НПП ці теми актуальні тим, що мають безпосереднє відношення до його території. Частина парку знаходиться під постійними обстрілами і природа значно потерпає від цього. Михайло Обідець високо оцінив представлені науково-дослідницькі роботи учасників конкурсу, зміст, висновки та пропозиції яких будуть використані для проведення еколого-просвітницьких робіт на Великописарівщині, з учнівською молоддю, працівниками організацій та установ і населенням.

          Талановита молодь на захисті природи 2          Талановита молодь на захисті природи 3          Талановита молодь на захисті природи 4