"Життя взаємопов’язане. ВБУ і люди".

   Щорічно 2 лютого у світі відзначається День водно-болотних угідь, започаткований з нагоди ухвалення Конвенції з водно-болотних угідь, яка була підписана 2 лютого 1971 року в місті Рамсар.
Водно-болотні угіддя – це екосистеми, де вода є основним фактором, що контролює навколишнє середовище та пов’язане з ним життя рослин і тварин. Угіддя належать до екосистем із найвищими темпами зменшення, втрати та деградації.
   Сьогодні, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА, отримала унікальну можливість долучитись до пізнавальної онлайн лекції на тему: "Життя взаємопов’язане. ВБУ і люди", приурочену Всесвітньому дню Водно-болотних угідь.
  Лекція освітлювала різні аспекти взаємодії ВБУ та здоров’я людей, підкреслювала тісні взаємозв'язки між цими угіддями та людством, а також висвітлювала важливість управління ВБУ.
   Висловлюємо щиру подяку організаторам, зокрема спікеру – провідному фахівцю з екологічної освіти НПП «Подільські Товтри» Анастасії ЛІЩУК, за цю цікаву та конструктивну зустріч!

               Життя взаємоповязане. ВБУ і люди. 1         Життя взаємоповязане. ВБУ і люди. 2          Життя взаємоповязане. ВБУ і люди. 3