Участь у природничо-краєзнавчій конференції «Природна перлина Лівобережного Полісся»

  участь у природничо краєзнавчій конференції 1 Працівники Гетьманського НПП взяли участь у природничо-краєзнавчій конференції «Природна перлина Лівобережного Полісся», яка приурочена 25-річчю Національного природного парку «Деснянсько-Старогутський».
   Деснянсько-Старогутський Національний природний парк - дивовижний куточок природи на самому сході Українського Полісся. Найбільше вражає у національному природному парку, розмаїття птахів. Навесні та восени тут зупиняються багатотисячні зграї гусей, качок, журавлів, лелек, лебедів. Річка Десна та її заплава зберегли донині свій природний стан. Унікальні старогутські ліси з віковими деревами, болотами, луками зберегли багато рідкісних видів рослин. На сьогоднішній день територія та інфраструктура Парку зазнає величезних збитків від агресії російської федерації.
   Щиро вітаємо колектив парку з прийдешнім ювілеєм та бажаємо нових здобутків в охороні, збереженні та примноженні природних та культурних надбань регіону. Зичимо всім міцного здоров'я, щастя, добра, благополуччя в родинах. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та перемогу!
    Дякуємо організаторам за проведений прекрасний захід.

     участь у природничо краєзнавчій конференції 2участь у природничо краєзнавчій конференції 4участь у природничо краєзнавчій конференції 3