«Проблеми глобальних водних ресурсів. Водні ресурси і водокористування в Європі та Україні».

     5 березня 2024 року науковий співробітник Гетьманського національного природного парку канд. геогр. наук, доц. Данильченко О.С. у рамках підвищення кваліфікації, організованого Центром підвищення кваліфікації працівників водного господарств, взяла участь в інтерактивній лекції на тему «Проблеми глобальних водних ресурсів. Водні ресурси і водокористування в Європі та Україні».
   Лекцію прочитав доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри гідрології та гідроекології географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Василь Васильович Гребінь. Головні питання висвітлені лектором: водна політика у світі та ЄС, поняття загальних та внутрішніх відновних водних ресурсів, водні ресурси Європи та України, їх використання. Лекція є актуальною і висвітлює основні засади водної політики та управління водними ресурсами, адаптації європейських нормативів у водній сфері України.

Проблеми глобальних водних ресурсів. Водні ресурси і водокористування в Європі та Україні. 1Проблеми глобальних водних ресурсів. Водні ресурси і водокористування в Європі та Україні. 2Проблеми глобальних водних ресурсів. Водні ресурси і водокористування в Європі та Україні. 3