Хто як весну зустрічає?

   Хто як весну зустрічає 1Весна — оновлення природи. Навесні природа пробуджується від зимового сну. Поступово сходить сніг, та земля недовго лишається чорною та голою. Тільки-но теплішає, звідусіль починає пробиватися молода яскраво-зелена трава, на деревах набухають бруньки та згодом перетворюються на маленькі листочки. Повертаються птахи із теплих країв, звірі активізуються. А згодом починається справжня краса.
   На днях, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП, завітала до учнів 1 класу Чернеччинського ліцею Чернеччинської сільської ради з темою: «Хто як весну зустрічає?». Під час заняття діти дізналися які зміни відбуваються у природі з настанням весни, зіграли в дидактичну гру «Чиї сліди», відгадували загадки та складали пазли із зображенням птахів.
   Безперечно, весна прекрасна, і дочекавшись її, всі з нетерпінням чекають вихідних, щоб відправитися за місто, кудись у ліс, щоб насолодитися красою весняної природи. Тож разом з дітьми ми згадали прості правила поводження у лісі.
   Пам’ятаймо, дії які шкодять природі, порушують екологічну рівновагу.

           Хто як весну зустрічає 2     Хто як весну зустрічає 3     Хто як весну зустрічає 3