Весна іде, красу несе, а тій весні радіє все!

 Весна іде красу несе 1  Весна іде, красу несе, а тій весні радіє все (із слів української народної пісні «Ой у Вишневому Саду»). Так буває кожної весни. Коли, після зими, настає – пора дзвінких краплинок, веселого вітерцю, повернення перелітних птахів, поява перших квітів, зігрітих яскравими сонячними променями. Одним словом – пробудження усього живого від зимового сну.
   Сьогодні, 10 березня фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП, завітала до дітей недільної школи «Янголятко» де разом з викладачем МАН ГАЙДУКОВСЬКОЮ Т.М. провели заняття на тему «Весна іде, красу несе!» Під час заходу діти дізналися які одні із перших птахів повертаються із теплих країв, які зміни відбувається з тваринами, рослинами, птахами, комахами, зіграли в гру «Чиї сліди» та на завершення з пластиліну виготовили «Весняну гілочку».
   Загалом весна – це дивовижна пора року, яка наповнена радістю, різноманітністю та пожвавленням. Весна також є символом надії та радості, оскільки вона нагадує нам про те, що будь-який важкий період у нашому житті пройде, і на нас чекає світле майбутнє.

     Весна іде красу несе 2Весна іде красу несе 3Весна іде красу несе 4