«Доторкнись до краси серцем!»

Доторкнись до краси серцемО, первоцвіти!
Це дуже дивні квіти.
Вони квітують ранньої весни,
Коли ще сніг лежить по всьому лісі,
З’являються вони із темноти.
    Квіти – це найгарніші і найтендітніші створіння матінки Природи. У кожній квітці, навіть у найдрібнішій та непоказній, прихована таємниця. Квіти прикрашають наше життя, пробуджують в нас щирість, доброту, радість. Та вік квіточок короткий, а ми хочемо милуватися ними завжди. Тому ми їх фотографуємо, малюємо, вирощуємо у квартирі, виготовляємо з паперу, бісеру, стрічок, ниточок і прикрашаємо свій побут.
   Екоосвітяни Гетьманського національного природного парку пропонують долучитися до фотоконкурсу «Доторкнись до краси серцем!».
   Умови конкурсу:
- Зробити якісне фото живої ранньоквітучої рослини;
- Дати цікаву назву або підписати фото рядками із вірша (обов’язково вказавши автора);
- Надіслати фото з назвою на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
- У повідомленні вказати ПІП, вік, номер контактного телефону та назву навчального закладу, класного керівника.
   7 найкращих робіт, які вийдуть у фінал, будуть опубліковані на сторінці Гетьманського НПП для голосування. Переможця буде визначено за найбільшою кількістю вподобайок.
   Конкурс триває з 15.03.24-15.04.24р.
   Ми повинні пам’ятати! Збирання первоцвітів дуже шкідливе для природи тим, що не дає можливості рослинам утворити насіння. До того ж пошкоджуються сусідні квітки, ламаються стебла та бруньки. Всі вони потребують нашого захисту. Квітка у вазі - полонянка, яка приречена на загибель.
   Хай лісові квіти тішать око, серце і душу всіх, хто прийде слідом за вами у ліс.