Майстер-клас «Кашпо для квітів».

 МК Кашпо для квітів 1  Настала весна, яку всі з таким нетерпінням чекали. Сонце тепер встає раніше, а заходить пізніше, і з кожним днем гріє все сильніше і сильніше. Птахи, яких так давно не було чутно, почали цвірінькати все активніше і голосніше. Люди стали знімати з себе теплий одяг і гуляти на вулиці все частіше.
   Сьогодні, 10 квітня провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП завітала на новостворену локацію, яка була створена проєктом під назвою "Дія молоді: згуртованість заради змін", де до Всесвітнього дня довкілля провела майстер-клас екологічного спрямування на свіжому повітрі. Під час заходу учні 5класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Б.Д.Антоненка-Давидовича переглянули коротеньке повчальне відео «Людина та Земля», зробили асоціативний кущ до слова Земля та згадали прості правила яких варто дотримуватися, щоб допомогти планеті. Працівниця Парку розповіла, що пластик може бути не лише сміттям, а й повноцінним матеріалом для створення одягу, прикрас, елементів декору, човнів і навіть дронів. На завершення, дітей очікував цікавий МК, де вони власноруч виготовили кашпо для квітів із пластикової пляшки та посадили квіти за якими зможуть доглядати.
   Щиро дякуємо ТАНІ КОМІСАРОВСЬКІЙ та всим партнерам, які змогли реалізувати круту ідею, створивши таку локацію, де можна на свіжому повітрі не тільки розповідати дітям про природу, але й милуватися нею!

   МК Кашпо для квітів 2МК Кашпо для квітів 3МК Кашпо для квітів 4