Корисне дозвілля для дітей.

   Корисне дозвілля для дітей. 1 11 червня, провідний фахівць з екологічної освіти Гетьманського НПП, завітала до лаунж-зони «Бібліотека під липами», яка знову зібрала своїх юних бібліотечних друзів біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.
    Сьогодні працівниця Парку знайомила дітей із рослинним світом Гетьманського національного природного парку, а саме з найпоширенішими та відомими видами лікарських рослин. Діти активно ділилися своїми знаннями з народної медицини та дізналися багато нового для себе. Родзинкою заходу став майстер-клас приготування смачного та корисного, літнього, охолоджуючого напою – мохіто. Діти дізналися історію виникнення цього напою та залюбки смакували коктейль, який приготували власноруч.
    Бібліотекарі філії № 2 Ольга ОСИПЕНКО та Людмила ШЕПЕЛЯ провели для дітей майстер-клас з виготовлення закладок, з улюбленцем песом Патроном. Під час заходу діти дізналися більше про породу собак Джек Рассела.
    Україна – захоплююча країна. Багато в ній цікавих місць та видатних людей. На локації «Ерудиція» діти виявляли свої знання у вікторині «Що в Україні най-най-най?» разом з бібліотекарем Наталією ТЕСМЕНЕЦЬКОЮ, в завданнях якої потрібно було визначити найбільшу гірську систему України чи найменшого звіра та відповісти на багато інших запитань.
     У геокешингу «Місто над річкою» розкривали знання з історією рідного міста Охтирки; під час вікторини «Цікавинки рідної природи» було запропоновано учасникам обрати відповідь «ТАК або НІ» з запитань про цікаві факти з світу живої природи.
    Геомандрівка «Що зайве і чому?» дала можливість учасникам визначити правильну відповідь з запропонованих малюнків та аргументувати чому саме вона є правильною, запитання стосувались традицій українців, видатних людей, архітектурних пам’яток та багато чого іншого.
   Дві години драйву, позитиву, веселощів, ігор, особистісного розвитку, знань та спілкування – корисного дозвілля для дітей. З усіма завданнями діти та їхні помічники-дорослі впорались на відмінно.

Корисне дозвілля для дітей. 2Корисне дозвілля для дітей. 3Корисне дозвілля для дітей. 4Корисне дозвілля для дітей. 5Корисне дозвілля для дітей. 6Корисне дозвілля для дітей. 7