Веселка емоцій та вражень.

  Веселка емоцій та вражень. 1 Прогулянки на свіжому повітрі не тільки вражають дивовижною красою природи, але й зцілюють, відновлюють та наповнюють людей енергією. Людину у продовж усього життя оточують кольори. Вони можуть впливати на наш настрій та самопочуття.
   12 червня 2024р, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП та волонтер Червоного Хреста України провела екологічно-психологічне заняття – терапія кольорами для малих відвідувачів Охтирської центральної публічної бібліотеки.
   Сьогодні, діти знайомилися з одним із природних явищ, кольори якого завжди викликають захоплення у всіх, особливо у дітей – веселкою. Її завжди асоціюють із щастям, казковою та чарівною атмосферою. Діти дізналися в наслідок чого утворюється веселка та з яких кольорів складається, а за допомогою орієнтовного емоційного значення кольорів, визначили, з якими почуття діти прийшли на заняття. Також зіграли в гру «Емоції», танцювали та малювали.
   А ви знали, що спостерігання кольорів веселки сприяє збагаченню енергією Сонця, гармонізації почуттів та думок. Тому побачивши веселку, зупиніться та насолодіться, таким дивовижним явищем природи!

  Веселка емоцій та вражень. 2Веселка емоцій та вражень. 3Веселка емоцій та вражень. 4