Організація роботи відділів Державної охорони в регіональних ландшафтних та національних природних парках від час воєнного стану

   19.06.2024 року начальник відділу державної охорони Гетьманського національного природного парку взяв участь в консультативно-дорадчій нараді по обміну досвідом «Організація роботи відділів Державної охорони в регіональних ландшафтних та національних природних парках від час воєнного стану». Під час заходу колеги мали змогу обмінятися досвідом з питань дій працівників відділів Державної охорони, що відповідають за природоохоронну діяльність, для своєчасного виявлення та недопущення вчинених злочинів стосовно навколишнього середовища, екологічних наслідків війни та механізмів їх ліквідації і компенсації на території природоохоронних закладів.
   Розпочалася нарада з вступного слова Кашпур Ірини Володимирівни –директор Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів Сумської ОДА. До наради також долучилися представники з Державної екологічної інспекції, «РЛП Сеймський», НПП «Деснянського-Старогутський» та НПП «Слобожанський».

    консультативно дорадча нарада 1консультативно дорадча нарада 2консультативно дорадча нарада 3