Екологічний слід людини

   Екологічний слід людини 1 «Екологічний слід людини» - слід, який людина залишає на Землі у спадок нащадкам в продовж усього свого життя.
    Фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП завітала до лаунж-зони «Бібліотека під липами» та провела для дітей корисний та творчий МК. Розмову почали про пластик, від якого наразі ми відмовляємося, але його чомусь почали масово застосовувати. Сьогодні використання пластикового посуду, пакетів є досить масштабною проблемою. Оскільки пластик, розкладається довго — деякі види аж до 700 років. Діти дізналися: скільки часу потрібно для розкладання різних видів сміття, яке сміття найнебезпечніше для планети та що можна створити корисного із пластикової пляшки для дітей, коли попереду - літні канікули. Тому усі учасники поринули у творчий процес і за лічені хвилини виготовили водяні пістолети, які ж зразу перевірили в дії. Всі стали мокрими, але щасливими!
    На завершення, працівниця Парку разом з дітьми створили яскравий салют із кольорового піску, адже сьогодні останній день роботи лаунж-зони «Бібліотека під липами».
    Сподіваємось, що завдяки нашим заходам, діти стануть екологічно свідомими мешканцями планети Земля!

   Екологічний слід людини 2Екологічний слід людини 4Екологічний слід людини 5