Профілактичні заходи під час пожежонебезпечного періоду

Літня пора року здебільшого асоціюється у людей з відпочинком, а для працівників Гетьманського національного природного парку – це напружений період в роботі. Пожежі в природних екосистемах особливо з настанням літньої спеки, додають неабияких клопотів працівникам СДО і завдають шкоди довкіллю та населенню.

Щоб знизити ризик їх виникнення, працівниками Гетьманського НПП здійснюється цілий ряд комплексних профілактичних заходів, один з них поновлення та утримання мінералізованих смуг. У зв’язку  з цим працівники Парку провели поновлення мінералізованих смуг в природних екосистемах. 

Адміністрація Гетьманського НПП вкотре нагадує – прості правила пожежної безпеки вбережуть природні екосистеми від лиха.

Профілактичні заходи під час пожежонебезпечного періоду1Профілактичні заходи під час пожежонебезпечного періоду2Профілактичні заходи під час пожежонебезпечного періоду3

Літня пора року здебільшого асоціюється у людей з відпочинком, а для працівників Гетьманського національного природного парку – це напружений період в роботі. Пожежі в природних екосистемах особливо з настанням літньої спеки, додають неабияких клопотів працівникам СДО і завдають шкоди довкіллю та населенню. Щоб знизити ризик їх виникнення, працівниками Гетьманського НПП здійснюється цілий ряд комплексних профілактичних заходів, один з них поновлення та утримання мінералізованих смуг у зв’язку  з цим працівники Парку провели поновлення мінералізованих смуг в природних екосистемах.

Адміністрація Гетьманського НПП вкотре нагадує – прості правила пожежної безпеки вбережуть природні екосистеми від лиха.