«З якою твариною я себе асоціюю»

  З якою твариною я себе асоціюю 1 Живучи в усіх куточках світу, тварини дарують людині не тільки багато радості, тепла, але й незабутніх вражень. Вони є найрізноманітнішою групою організмів на нашій планеті.
Тварини — це дуже цікаві й різноманітні істоти! Вони можуть здивувати нас своїми здібностями, поведінкою, зовнішністю і навіть емоціями.
   19 серпня, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП спільно з волонтерами Червоного Хреста провели для юних відвідувачів Охтирської центральної публічної бібліотеки екологічно-психологічний захід «З якою твариною я себе асоціюю» в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років.
   Під час заходу працівниця Парку провела пізнавальну вікторину, де діти познайомилися з незвичними назвами тварин та пройшли тестування «З якою твариною я себе асоціюю». Творчим та незвичним завданням стало виготовлення із аркуша паперу тварину з якою вони себе асоціюють без олівця та ножиць.
   Волонтери Червоного Хреста зіграли з дітьми в гру, де без звуків а завдяки жестам відтворили одну із вибраних тваринок та розставили їх від найбільшої до найменшої.
   Ось так в ігровій формі діти не тільки гралися, але і дізналися щось цікаве та корисне про тварин.

З якою твариною я себе асоціюю 2З якою твариною я себе асоціюю 3З якою твариною я себе асоціюю 4