Майстер-клас «Баночка спогадів про літо»

  Майстер клас Баночка спогадів про літо 1 До Охтирської центральної публічної бібліотеки Охтирської міської ради завітали фахівці з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА, яка спільно з волонтерами Охтирської місцевої організації Червоного Хреста Олександрою ЧЕРКАШИНОЮ та Юлією ЛИЛАК провели майстер-клас «Баночка спогадів про літо». Кожен зробив свою неповторну баночку з різнотрав’я, яка взимку буде навіювати спогади про літо.
   На заході говорили про психічне благополуччя, яке дозволяє людям справлятися з життєвими стресами, реалізовувати свої здібності, навчатися й працювати, а також робити внесок у життя суспільства. Як щоденні дії з нашого життя впливають на наше психологічне здоров’я людини, назвали основні дії з нашого життя, які позитивно впливають на стан психологічного здоров’я.
   Наприкінці заходу пограли в настільну гру «Гостре око». Захід відбувся в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років.

Майстер клас Баночка спогадів про літо 2Майстер клас Баночка спогадів про літо 3Майстер клас Баночка спогадів про літо 4