Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day)

  Всесвітній день прибирання World Cleanup Day 1 Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня, – це глобальна подія, що об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття.
   Відчуття відповідальності за чистоту і збереження природи, бажання зробити свою країну кращою, залишити її в доброму стані для майбутніх поколінь — це яскраві прояви справжньої любові до рідної землі.
   На передодні цього дня, 19 вересня працівники Гетьманського національного природного парку спільно з волонтерами Охтирської місцевої організації Червоного Хреста України та представниками осередку у м.Охтирка ГО «Будуємо Україну разом» провели толоку на одному з рекреаційних місць Парку. Разом з командою однодумців ми змогли очистити територію від листя, порослі, демонтувати аварійні спорудження та продуктивно провести час на свіжому повітрі. Це чудовий приклад командної роботи та турботи про довкілля!
   Висловлюємо щирі слова вдячності нашим партнерам, які не словом, а ділом змогли підтримати таку екологічну акцію.
   Ми віримо, що після нашої перемоги, ми зможемо як і раніше приймати на цій локації багато гостей, проводити екскурсії, літні табори, заходи з психологічної підтримки для дітей та дорослих.

Всесвітній день прибирання World Cleanup Day 3Всесвітній день прибирання World Cleanup Day 2Всесвітній день прибирання World Cleanup Day 4