Лікарські трави України

 Лікарські трави України 1  24 вересня працівники Охтирської публічної бібліотеки Охтирської міської ради з фахівцями з екологічної освіти Гетьманського НПП та з волонтеркою Охтирської місцевої організації Червоного Хреста Юлією ЛИЛАК завітали до відвідувачів КУ «Охтирського міського центру надання соціальних послуг» та провели захід «Лікарські трави України».
   На початку заходу працівниця Парку перевірила емоційний стан кожного з присутніх за допомогою карточок, на яких кожен побачив те, що він відчуває в цей час.
   Для відвідувачів було проведено перегляд літератури «Ліки навколо нас» по книжковій викладці «Цілющий світ природи», з якої присутні дізнались цікаві факти про рослини, які ростуть в Україні. Бібліотекарі з Наталією КВАРТОЮ розповіли та показали багато різних рослин, які ростуть навколо нас і на які ми навіть не звертали ніякої уваги, а даремно, майже все, що росте навколо нас – це природні ліки.
    Дуже цікавим став майстер-клас «Торбинка з цілющими травами», під час якого присутні самі зробили торбинку з паперу та наповнили її лікарськими травами, які особисто заготовила Наталія КВАРТА. У кожного виріб вийшов особливий та неповторний, тому що пані Наталя ще для прикраси принесла особисто заготовлений нею гербарій з різнотрав’я. Працівники КУ «Охтирського міського центру надання соціальних послуг» також долучилися до цікавого майстер-класу. Завдяки таким заходам емоційний стан присутніх завжди змінюється на краще.

Лікарські трави України 2Лікарські трави України 3Лікарські трави України 4