«А вже літа на осінь повернулись»

  А вже літа на осінь повернулись 1 З настанням осені ми можемо стикнутися, у народі кажуть, осінньою «хандрою». Відчуття смутку, апатії, втоми і зниження мотивації — це одні з основних симптомів осінньої депресії. Перехід до осіннього періоду може також викликати почуття тривоги.
   1 жовтня, до Міжнародного дня людей похилого віку фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП та волонтеркою Червоного Хреста України спільно з працівниками Охтирської публічної бібліотеки Охтирської міської ради завітали до відвідувачів КУ «Охтирського міського центру надання соціальних послуг» провели захід під гаслом «Прості речі, які надихають любити життя».
    Працівниця Парку розповіла, що завдяки прогулянкам на свіжому повітрі, милуючись осіннім лісом ми можемо позбутися осінньої «хандри». Адже краса осіннього лісу вражає та зцілює. Разом з працівниками бібліотеки провели інтерактивну гру «З якого дерева листок?» та годину спілкування «А вже літа на осінь повернулись», де представили книжкову викладку «Митці нашого міста» та прочитали дуже красиві вірші про осінь, природу наших місцевих поетів Ніни Багатої, Тетяни Акименко, Катерини Квітчастої. На завершення провели майстер-клас «Квітка бажання», під час якого присутні виготовили вітальну листівку з паперу та одноразової маски, яку оздобили різноколірними камінцями. У кожного виріб вийшов особливий та неповторний.

А вже літа на осінь повернулись 3А вже літа на осінь повернулись 4А вже літа на осінь повернулись 5