Захід з психосоціальної підтримки «Допоможи тим, хто поруч»

 Допоможи тим хто поруч 1  До Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради пройшов захід, на якому бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО провела перегляд літератури «Не будь байдужим», діти відгадували загадки, а також разом прочитали уривок з книги Н. Музиченко «Врятовані хвостики». Дітки згадали своїх домашніх улюбленців та розповіли про них багато цікавих історій.
   Волонтери Охтирської місцевої організації Червоного Хреста провели захід з психосоціальної підтримки «Допоможи тим, хто поруч», поговорили з дітками про те, хто і чим комусь допоміг та про допомогу вдома батькам.
   Провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА до Всесвітнього дня захисту тварин поговорила з дітками про те, що потрібно любити та допомагати тваринкам, кожен розповів свою історію, як у кого з’явилися домашні улюбленці. Багато хто з присутніх на заході дітей прихистив або годував безхатніх тваринок. Також кожен намалював малюнок «Мій домашній улюбленець».
   Захід відбувся в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років.

Допоможи тим хто поруч 2Допоможи тим хто поруч 3Допоможи тим хто поруч 4