Надихаюся природою.

  Надихаюся природою 1 Сьогодні, 4 жовтня провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП завітала до КУ «Охтирського міського центру надання соціальних послуг», де спільно з волонтерами Червоного Хреста України провели захід для людей похилого віку та людей з інвалідністю на тему: «Надихаюся природою».
   Спочатку, волонтери Червоного Хреста познайомили з простою вправою, що допомогла кожному розслабитися - "Квітка та свічка". Згадали попередні техніки з якими вже були знайомі та пропрацювали їх.
   Працівниця Парку розповіла, що у кожного із нас є своє «місце сили». Сакральні куточки планети створила сама природа. Де ми можемо емоційно відпочити, помислити, відновити свій емоційний стан та насолодитися миттю, красою природи.
Відвідувачі із захопленням слухали про одне із цікавих та енергетично сильних місць Парку – урочище «Литовський бір». До його складу увійшла ділянка соснового лісу природного походження більш ніж 300-річного віку з висотою дерев не менше сорока метрів. Це унікальний зразок найстарішої лісової екосистеми Лівобережної України.
   На превеликий жаль, сьогодні ми можемо проводити тільки віртуальні екскурсії нашими територіями, адже агресор з кожним днем продовжує безжально нищити наші землі.

Надихаюся природою 2Надихаюся природою 3Надихаюся природою 4