Захід до Всесвітнього дня перелітних птахів

  Захід до Всесвітнього дня перелітних птахів 1 До Всесвітнього дня перелітних птахів, який відзначається у другу суботу жовтня в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради пройшов захід, на якому бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО провела інформаційну бесіду «Перелітні птахи України» та представила книжкову викладку літератури «Такі дивовижні птахи». Дітки розгадували загадки про пернатих друзів, по малюнках відгадували яка пташка та всі разом прочитали віршики з книги В. Паронової «Перелітні птахи».
   Фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Вікторія ЛЕЩЕНКО до Всесвітнього дня перелітних птахів розповіла діткам про те, які птахи перелітають в теплі краї, а які залишаються, про те, чому відлітають пташки, чим вони харчуються та які ознаки тієї чи іншої пташки. Також провела майстер-клас «Перелітний птах», виготовили в техніці оригамі пташку.
    Захід відбувся в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо».

Захід до Всесвітнього дня перелітних птахів 2Захід до Всесвітнього дня перелітних птахів 3Захід до Всесвітнього дня перелітних птахів 4