"Море моєї душі"

  Море моєї душі 1 Продовжуючи тему ментального здоров’я, фахівці Гетьманського національного природного парку завітали до Охтирської центральної публічної бібліотеки, де відбувся мистецький майстер-клас «Море моєї душі» для дорослих (арт-терапія) за участі художниці, психолога, арт-терапевта у роботі з дітьми та підлітками в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки   Товариства Червоного Хреста України програми BRAVO.
   Арт-терапія це особливий спосіб самовираження через мистецтво, яке допомагає людям зняти стрес, відкрити свої почуття і знайти внутрішню гармонію. Уявлення моря часто асоціюється з глибиною підсвідомості, емоціями та станом душі. Створюючи картини, використовуючи воду як символ, люди можуть краще зрозуміти свої емоційні переживання та вивільнити внутрішні конфлікти.
   Під звуки чарівної, спокійної мелодії відвідувачі поринули в чудовий світ мистецтва – зображення пейзажу. На завершення пані Ірина, дивлячись на малюнки, розповіла кожному про його емоційний стан.
   Арт-терапія є потужним інструментом для самопізнання, емоційної регуляції та особистого розвитку.

Море моєї душі 2Море моєї душі 3Море моєї душі 4