Екологічні проблеми природи і людства

   Екологічні проблеми природи і людства 528 березня за ініціативи Гетьманського національного природного парку на базі комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради Палацу дітей та юнацтва відбулася науково-практична конференція з питань екології  за участі талановитої молоді Охтирського міського центру позашкільної освіти - МАН, Тростянецького наукового товариства  їх керівників та представників  наукового та відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку. Діти поділилися власними  дослідженнями, що проводилися на території Гетьманського парку та за його межами.  Учасники конференції обмінялися думками про те, як необхідно на практиці здійснювати своє особисте покликання та більш дружньо ставитись до навколишнього середовища у повсякденному житті.

   У результаті проведеного заходу  науковці-початківці отримали цікаву і разом з тим корисну інформацію про ключові екологічні проблеми сьогодення та можливі шляхи їх вирішення. З історією створення Гетьманського національного природного парку, особливостями та перспективами його розвитку поділився з  учасниками конференції науковий співробітник Гетьманського національного природного парку Ігнатенко В.А.

   По завершенню конференції  усі присутні  мали можливість доторкнутися до унікальних історичних архітектурних споруд Тростянеччини:  «Круглий двір», аналогів якому немає в Україні, родове гніздо родини Голіциних, картинну галерею в Тростянецькому краєзнавчому музеї та відвідали  солодкий музей Шоколаду.

Екологічні проблеми природи і людства 1Екологічні проблеми природи і людства 2Екологічні проблеми природи і людства 3Екологічні проблеми природи і людства 4