Довкіллєві реалії

  Довкіллєві реалії 1 Сьогодні, 16 жовтня розпочався перший день форуму громад "Відновлення Каховського регіону: довкіллєві реалії" у якому взяли участь керівники громад та працівники установ природно-заповідного фонду, які зазнають руйнівного впливу війни.
   Щиро дякуємо організаторам за запрошення на актуальний, корисний та практичний захід, за обговорення та шляхи вирішення екологічних загроз сьогодення.
  У перші половині дня ми торкнулися двох глобальних тем - наслідків підриву Каховської греблі та вплив воєнних дій в ширшому контексті на громади в Херсонській, Миколаївській та Луганських областях. Докладніше ми, як організатори форуму розповімо про його перебіг та висловлені позиції трохи згодом.
   Наразі - короткий фотозвіт.
  Дякуємо представникам Милівської, Сєвєродонецької, Присиваської, Горностаївської та Шевченківської громад, які завітали на Форум й розповіли про виклики, з якими вони стикаються у своїй роботі, а також - про шляхи подолання численних проблем. Ваш досвід насправді дуже цінний!
Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду "Відродження" в рамках спільної ініціативи "Європейське відродження України". Висловлені ідеї представляють позицію організаторів і не обов'язково відображають позицію Європейського Союзу чи Міжнародного   Фонду "Відродження".