Нагородження переможців конкурсу

   Еколого-освітня діяльність Гетьманського національного природного парку є одним із вагомих чинників розвитку природоохоронного та екологічного руху, що сприяє формуванню етичних стосунків людини з природою, розвитку екологічної свідомості та культури, виховання розуміння сучасних екологічних і природоохоронних проблем.

   23 травня у приміщенні Тростянецького Палацу дітей та юнацтва відбулося урочисте нагородження переможців  конкурсу до Дня створення Гетьманського національного природного парку. Метою даного конкурсу стало виховання бережного ставлення до природи, екологічної культури, активної громадянської позиції та активізації творчих здібностей у підростаючого покоління. Конкурс творчих робіт проводився у двох номінаціях: «Екологія на кінчику пера» » (оповідання або вірш на екологічну  тему); «Екологічна листівка» із закликом збереження природи рідного краю взагалі чи зокрема окремого куточка . До участі в конкурсі запрошувалися вихованці гуртків та інших творчих об’єднань віком від 8  до 13 років. Кращими у номінації «Екологічна листівка» стали Аліна Зубаха I місце, Владислав Хондрико II місце, Єлизавета Полулях III місце. У номінації «Екологія на кінчику пера» - Вікторія Бережна I місце, Вікторія Сухова II місце та Андрій Євдокимов III місце. Переможцям були вручені грамоти та подарунки від Гетьманського НПП.

  Переможці конкурсу до Дня створення Парку - вихованці Охтирського МЦПО-МАН:

Дарина Зубатова (гурток «Писанкарство», кер. Шведенко Я.С.), Анастасія Кудрик (гурток «Юні екологи», кер. Дмитриченко Н.С.), Олександр Михайлов («Юні екологи», Дмитриченко Н.С), Анна Сліпець («Фітодизайн», Михайлова Т.В.), Євгенія Лисенко («Юні друзі природи», Лисенко В.В.), Іванна Овчаренко («Юні екологи», Дмитриченко Н.С.), Аміна Зубаха («Юні екологи», Дмитриченко Н.С.)

Нагородження переможців  конкурсу

Нагородження переможців  конкурсу 1