Осінній калейдоскоп

   Осінній калейдоскоп 8З 13 по 22 жовтня за ініціативи Гетьманського національного природного парку у Тростянецькому палаці дітей та юнацтва відбулася виставка виробів з природного матеріалу на тему  «Осінній калейдоскоп».

   Конкурс творчих робіт проводився у п’яти  номінаціях. До участі  запрошувалися учні загальноосвітніх навчальних закладів Тростянецького району, вихованці гуртків Палацу дітей та юнацтва та інших творчих об’єднань віком від 8  до 13 років. Кращою у номінації «Композиція з овочів та фруктів» стала робота «Гостинна українська хата щиро запрошує усіх» Кузьменко Нікіти СШ№2, у номінації «Кращий букет» - «Тюльпани надії» Кащенко Валерії Білківський НВК, у номінації «Композиція з природного матеріалу, сухоцвітів» - «Моя Україна» Захарової Єлизавети Білківський НВК, у номінації «Овочі, фрукти» - «Будиночок павука» Білошапки Валерії СШ№2, у номінації «Аплікація з природного матеріалу» - «Єдина Україна» Тараненко Валерії СШ№4. 22 жовтня у приміщенні Палацу дітей та юнацтва провідний фахівець відділу екологічної освіти Євдокимова Н.М. та завідуюча відділом спортивно-масової роботи Олесюк Л.С. відзначили кращі роботи учасників,  привітали  з перемогою та вручили грамоти і подарунки.

 

 

Осінній калейдоскоп 7Осінній калейдоскоп 6Осінній калейдоскоп 5Осінній калейдоскоп 3Осінній калейдоскоп 4Осінній калейдоскоп 2Осінній калейдоскоп 1