Конкурс «Кращий урок»

   Конкурс Кращий урокНа прикінці 2014 року був оголошений Конкурс для фахівців з екоосвіти природно-заповідних установ «Кращий урок». Організаторами якого були «Мережа викладачів та практиків зі збереження біорізноманіття», WWF в Україні, Департамент заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України, НПП «Голосіївський» та Лабораторія екологічного виховання Інституту проблем виховання НАПН України. Мета конкурсу - підтримати фахівців з екоосвіти з природно-заповідних установ, які розробляють та проводять заняття для школярів молодших, середніх чи старших класів й сприяти обміну досвідом та матеріалами.

   Для працівників відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку цей конкурс став своєрідним викликом, екзаменом з професіоналізму та можливістю оцінки якості своєї роботи з учнівською молоддю. Було прийнято рішення відправити до розгляду журі конспект уроку з мультимедійним забезпеченням, який не раз застосовувався на практиці, на тему: «Болото – природне угруповання» розрахованого для учнів 1-4 класів середньої загальноосвітньої школи. Автором якого є провідний фахівець відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Наталія Євдокимова.

  За підсумками конкурсу, участь в якому прийняли 32 установи природно-заповідного фонду України, робота Наталії Євдокимової зайняла ІІІ місце та була відзначена переможним Дипломом Департаменту заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України та відповідними відзнаками організаторів конкурсу.

   Колектив Гетьманського НПП вітає Наталію Євдокимову з перемогою та впевнений в подальшому удосконалені інструментів практичної роботи в галузі екоосвіти.