Дякуємо за співпрацю

   Працівників Гетьманського національного природного парку як і працівників ОМЦПО-МАН  зближують спільні повсякденні клопоти й прагнення. Нас поєднує  спільне екологічне виховання наших дітей.  Ми маємо спільне бажання створити правильне розуміння у підростаючого покоління і залишити позитивний слід у  щасливому  майбутньому для наших нащадків.

   Активними формами співпраці стали проведення тематичних екологічних занять, конкурсів, акцій, свят тощо.

  За ініціативи фахівців Гетьманського національного природного парку  та з метою екологічного, національного виховання підростаючого покоління,  відродження народних звичаїв  з 2012 року  проводяться заходи, до яких залучаються керівники і вихованці  декоративно-ужиткового напряму ОМЦПО-МАН.

   Позитивним прикладом співпраці є те, що методист декоративно-ужиткового напряму ОМЦПО-МАН Теличко С.В. всіляко допомагає у організації та проведенні таких заходів: Свято «Ходить осінь золотиста

 з тихим шумом падолисту», щорічний екологічний конкурс новорічних букетів «Замість ялинки - букет », акція «Збережемо Первоцвіт» та ін..

   Серед керівників ОМЦПО-МАН особливо хочеться відмітити керівника гуртка «Писанкарство» Шведенко Я.С., яка активно співпрацює з фахівцями з екологічної освіти і проводить на їх заняттях майстер-класи не тільки для своїх гуртківців, а і для учнів загальноосвітніх шкіл міста Охтирки та району, вихованців ДНЗ, виготовляє заготовки з гіпсу для розфарбовування, кращі роботи вихованців передає до майбутнього музею ГНПП. Так  Шведенко Я.С.  брала участь у майстер-класах, присвячених Дню синички, «Підгодуй пташину взимку», «Земля-планета комах», «Перші посмішки весни», «Мурахи-санітари лісу», «Іграшки з трави».

   Слід відзначити і інших керівників, які долучаються до спільних заходів і надають суттєву допомогу у їх проведенні. Це і Бабак Л.В.,  Коритник О.Б., Гайдуковська Т.М.  Вони беруть участь у конкурсах осінніх віночків, зимових букетів, майстер-класах.

   Інформація про співпрацю постійно висвітлюється на сайті Парку та в пресі.

 

 Директор Гетьманського НПП О.І.Зінченко

Дякуємо за співпрацю 3Дякуємо за співпрацю 2Дякуємо за співпрацю 1