Як треба поводитися серед природи?

   Як треба поводитися серед природи 1Як треба поводитися серед природи 2Як треба поводитися серед природи?  З такою темою 8 та 10 квітня завітала провідний спеціаліст з екологічної освіти Суслова О.В. до учнів Охтирських загальноосвітніх шкіл №5 (3-б клас, кл. кер. Паламарчук В.В.), №6 (3 клас, кл кер. Гусарова Н.В.)

  Екологічне заняття проводилося з метою формувати в учнів уявлення  про значення природи для життя людини та правила поведінки серед природи, підвести дітей до усвідомлення необхідності зберігати природні багатства, ознайомити зі шкодою, яку несуть природі забруднення повітря, води й ґрунту, пожежі, вирубування лісів; розвивати пізнавальний інтерес, логічне мислення; виховувати почуття особистої відповідальності за довкілля, за долю планети, бажання берегти рідну природу.

   Учні з уважністю слухали та робили свої висновки. Навіть вирішили  плакат про правила поведінки на природі, виготовлений на уроці, повісити у школі для інформування інших учнів.

  На згадку про зустріч у всіх учнів залишилися весняні квіти, які зробили власноруч завдяки майстер-класу, який люб’язно провела керівник гуртка декоративно-ужиткового напрямку ОМЦПО-МАН Шведенко Я.С.

   І хай всі пам’ятають - торкнутися Краси можна тільки серцем!