Учасники екскурсії до Гетьманського НПП

   Літній профільний табір дослідницько-експериментального напряму «Юні науковці»  Охтирського МЦПО-МАН  працює на базі Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3. В ньому відпочивають та проходять навчальну практику з 02 по 19 червня 2015 року 21 вихованець наукових гуртків  закладу.

   До складу групи, яка 12 червня відвідала з екскурсією Литовський бір   входили як  досвідчені юні науковці так і ті, які роблять тільки перші кроки у науці.

Так, Дубінін Віталій в МАН вже 4 роки, переможець ІІ та учасник ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких  робіт учнів – членів МАН в 2014, 2015 роках, учасник три роки поспіль Германо – Слов’янської археологічної експедиції Харківського національного університету в районі с. Войтенки Валківського району Харківської області, археологічної експедиції Київського інституту археології та Сумського ДПУ в районі с. Куземин в 2014 році.

   Чергінець Валерія, одна з найменших вихованок табору вже досвідчений учасник обласного та фінального етапів Всеукраїнського конкурсу робіт «Юний дослідник-2015».

   Перші кроки в науку в 2015 році зробили Грановська Вікторія, Чернов Федір, Душар Андрій, Фесенко Богдан (відділення філології), Гаранжа Юлія, Коваленко Альона (відділення наук про Землю) - всі вони переможці обласної науково-практичної конференції «Перший крок у науку».

  Чарівність одного з найпрекрасніших куточків природи Охтирщини, чисте повітря, різноманіття флори, незабутня річка Ворскла, тепла зустріч та цікава екскурсія залишила найгарніші спогади в серцях дітей.

Учасники екскурсії до Гетьманського  НПП 4

Учасники екскурсії до Гетьманського  НПП 1Учасники екскурсії до Гетьманського  НПП 3