Краще маленька допомога, ніж велике співчуття.

   Зима - сувора пора року  і велике випробування для будь-яких тварин. Багато джерел їжі вже вичерпалися або були засипані снігом. Як же непросто звірятам знаходити собі їжу під товстим шаром снігу, а дрібним тваринкам взагалі важко пересуватися поміж снігових заметів.

   Тварини проводять зиму по-різному. Одні впадають у сплячку, другі – відлітають у теплі та багаті на корм райони, треті – залишаються зимувати, сподіваючись знайти корм, що залишився з літа. Тож саме тепер тварини, зокрема і птахи, потребують нашої допомоги.

Саме цю тему на початку лютого 2016 року  підіймала разом з молодшими школярами Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Р.К. Рапія №5 (2 класи (вч. Кужель С.О. Гузенко А.С), 1 клас (вч. Одольська С.П.) провідний фахівець з екологічно освіти  Суслова Оксана.

   Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. А це дуже нескладно робити. Підвісити годівничку і доглядати, щоб вона завжди була  повна. На прогулянку до лісу взяти насіння, горішки, качан капусти, морквинку, чи просто кусень хліба і покласти на пеньок…

Краще маленька допомога 3

Краще маленька допомога 1Краще маленька допомога 2