Екологічна толока «Чистий ліс»

  Екологічна толока Чистий ліс 1Велике береться з малого… На околиці м. Охтирка, на ділянці вздовж дороги на с. Буймерівку,  12  квітня  пройшла екологічна толока «Чистий ліс», в якій взяли участь дев’ятикласники  Охтирської гімназії зі своїм наставником – вчителем біології Гейко С.С., працівники Гетьманського НПП та Охтирського держлісгоспу. До необхідності взятися за справу призвела надзвичайна засміченість лісосмуги  побутовим сміттям охтирчан з приватного сектору. Всього з 2га лісу було вивезено машину сміття!

  Гімназисти з нетерпінням чекали толоки. Вони не перший раз за запрошенням  Гетьманського НПП  допомагають прибирати лісові території.  Це вже росте те покоління, яке не смітитиме. І діти вже знають, що неорганічне сміття в лісі переживе всіх нас. Після прибирання лісу на учнів чекала смачна польова каша, якою пригостили працівники лісгоспу.

   Заради майбутнього Охтирських лісів звертаємося до громадян, мешканців прилеглих територій, з проханням не смітити там, де живете ВИ, там, де хочуть  відпочивати інші люди, там, де хочуть жити беззахисні тварини!

 

 

 

Екологічна толока Чистий ліс 7Екологічна толока Чистий ліс 2Екологічна толока Чистий ліс 1