Чиста Україна - чиста земля

   Чиста Україна 1Працівники Охтирського ПНДВ Гетьманського НПП та провідний фахівець з екологічної освіти  Суслова О.В.  з 13 по 16 вересня об’єднали свої зусилля, фантазію і творчість задля чистоти планети і взяли участь у глобальній екологічній акції «Чиста Україна - чиста земля». Всі разом облаштовували та декорували рекреаційний майданчик, розташований на березі річки Ворскла, який є кінцевою точкою еколого-пізнавальної стежки «Литовський бір».

   Після плідної роботи  на майданчику з’явилися нові мешканці: дідусь, бабуся, маленький онучок та їх «госпдвір».  На самому березі причаївся лебідь, який на люб’язно зробила керівник декоративно-ужиткового напрямку Охтирського МЦПО-МАН Шведенко Я.С. Далі біля осоки застережливо поглядає сам крокодил. А в тіні дерев можна буде відпочити на стільчиках- пеньочках та пограти у всім відому гру «Хрестики-нулики». Створивши  казковий настрій, працівники Парку з нетерпінням чекають своїх відвідувачів. У  майбутніх планах є вже нові розробки декорацій, розваг не тільки для дітлахів, а й для дорослих.

 Тільки разом ми зможемо покращити навколишнє середовище і  тільки своїм позитивним прикладом  продемонструвати  відвідувачам   бережне ставлення до матінки-природи!

 Чиста Україна 4Чиста Україна 3Чиста Україна 5