Хто такі птахи

   На прохання вчителя 3 класу Охтирської ЗОШ І-ІІ ст. №6 Гордєй В.В. провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Суслова О.В.  17 лютого розповіла учням про істотні ознаки птахів, про їх різноманіття. Школярі тепер вміють відрізнити птахів від інших тварин. Діти тепер знають, де живуть птахи, яку роль відіграє дзьоб, навіщо птахам пір’я, що завдяки здатності літати птахам легше знаходити їжу, чим живляться птахи.

   На екологічному занятті учні мали змогу познайомитися з дивовижними птахами планети, дізналися цікаві факти про птахів, про їх гніздування. А ще кожен учень підготував доповідь або цікаву інформацію про одного птаха на вибір. Всі справилися з завданням на відмінно.

   Найважче птахам доводиться взимку. Зникають комахи, зелені рослини, все вкривається снігом. Щоб підтримати птахів у сурову пору року, учні взяли участь у акції «Підгодуй пташину взимку!». Заздалегідь виготовили годівнички, плакати з закликом про допомогу. Тепер наші пернаті друзі будуть під наглядом дітлахів і не страшні їм будуть люті морози!

Хто такі птахи 2Хто такі птахи 3Хто такі птахи 1