Акція «Збережи первоцвіти»

   Акція  Збережи  первоцвітиГетьманський національний природний парк та Охтирський міський центр позашкільної освіти-Мала академія наук учнівської молоді  1 березня 2017 року розпочали спільну акцію  «Збережи первоцвіти!».

   Метою акції є привернення уваги до проблеми охорони та збереження ранньоквітучих рослин, розвиток почуття відповідального ставлення до природи, формування у підростаючого покоління екологічної культури, природоохоронних навичок.

   У рамках акції «Збережи первоцвіти!» протягом місяця планується проведення  спільних тематичних заходів, конкурси малюнків, поробок, віршів та листівок, майстер-класи, вікторини, природоохоронні заходи.

   Колективи Гетьманського НПП та ОМЦПО-МАН, вихованці гуртків позашкільного закладу звертаються до жителів міста з проханням долучитися до природоохоронної акції.

ШАНОВНІ ОХТИРЧАНИ!!!

   ЗАКЛИКАЄМО  всіх небайдужих об'єднати зусилля для збереження первоцвітів! Коли ми їх безтурботно зриваємо, ми не чуємо їхнього голосу, не бачимо сліз. Але вони живі - перші вісники пробудженої природи, ніжні незаймані первоцвіти.

Збережемо те, що подаровано людству природою!