Зупинимо втрату водно-болотних угідь!

   Використання та охорона будь-якого водоймища повинні базуватися на знанні його особливостей, необхідності збереження і відтворення всіх його цінних компонентів, що забезпечують можливість його довгострокової експлуатації.

   За співпраці відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку та Тростянецької міської бібліотеки - філії з 30 січня по 13 лютого працювала виставка літератури та інформаційних матеріалів присвячена Всесвітньому дню водно-болотних угідь під девізом «Навчаємо інших бути обізнаними про водно-болотні угіддя». Усі бажаючі відвідувачі мали можливість ознайомитися з гідрологічними заказниками Гетьманського парку та дізнатися про важливість водно-болотних угідь для життя та процвітання людства. Основне завдання даного заходу - підвищення обізнаності людей щодо взаємозалежності між водою і водно-болотними угіддями, формування екологічної культури та залучення до практичної природоохоронної діяльності.

   Прикрашали виставку творчі композиції виготовлені з природного матеріалу до Дня водно-болотних угідь вихованців гуртка «Декоративно-прикладного мистецтва» Цукрозаводського клубу.

бібліотека вбу1аБібліотека ВБУ2Бібліотека ВБУ3бібліотекабібліотека вбу4бібліотека вбу5бібліотека вбу6