Екологічному туризму – зелене світло!

   Сьогодні Юрій Бова, міський голова Тростянецької ОТГ, провів робочу нараду з представниками Гетьманського національного природного парку - в. о. директора Олександром Яковенком, в. о. начальника наукового відділу Сергієм Панченком, начальником відділу екоосвіти та рекреації Олександром Балою та заступником начальника відділу екоосвіти та рекреації Наталією Євдокимовою.

   Метою зустрічі стало обговорення спільних заходів щодо реалізації екологічних проектів у мальовничих, багатих на чарівні краєвиди селах Зарічне та Кам’янка, пізнавальних туристичний маршрутів на байдарках по тихоплинній, чистій річці Ворскла.

   Очільник громади поділився напрацюваннями Тростянецької міської ради щодо створення в селі Зарічне екологічного парку «Едем» на 5 гектарах землі. «Екопарк ми плануємо як багатопрофільний, постійно діючий об’єкт. Його круглий рік зможуть відвідувати школярі, молодь, та взагалі будь-який турист! У цій справі нам потрібна допомога науковців-екологів», - говорив міський голова.

   За підсумками наради її учасники ухвалили рішення про підписання Меморандуму про спільну діяльність у напрямку розвитку екологічного туризму в Тростянецькій громаді. Документ буде винесено на розгляд наступної сесії міської ради.

Джерело:https://www.facebook.com/TrostyanetsTownCouncil/posts/тростянець-у-числі-кращих-практиків-місцевого-самоврядування

співпраця з міськрадою 1співпраця з міськрадою 2співпраця з міськрадою