Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього

   Із нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь та з метою підвищення обізнаності школярів з питань необхідності збереження водно-болотних угідь, підвищення обізнаності щодо взаємозалежності між водою і водно-болотними угіддями, забезпечення справедливого розподілу води між різними групами користувачів цих ресурсів, провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Зуза Ірина провела низку екологічних уроків у Хухрянській ЗОШ І-ІІІ ст. (1 кл., кл. кер. Денчик М. А., 3 кл., кл. кер. Водяницька Т. М., 4 кл., кл. кер. Пелих С. М.), Охтирській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (1-А кл., кл. кер Соловйова Н. П., 3-Б кл. кл. кер. Бичкова С. М.), Охтирська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (4-Б кл., кл. кер. Огнівенко С. А.), які проходили з 4 по 22 лютого.

   Усі заходи були спрямовані на збереження водно – болотних угідь на планеті, покликані привернути увагу дітей на виняткову важливість і цінність водно-болотної екосистеми для забезпечення сталого розвитку нашої планети. Учні переглядали цікаві й пізнавальні відеофільми, також їх було ознайомлено з різними типами водно-болотних угідь. Діти отримали важливу інформацію щодо ролі та значення води в природі, дізналися про вразливості природних екосистем, про тісний взаємозв’язок між здоровим функціонуванням водно-болотних екосистем та здоров’ям людини та дійшли до спільного висновку щодо необхідності їх охорони, бо інакше неможливо подолати нищівні для довкілля країни тенденції, що можуть вилитись в катастрофічні явища для всієї планети.

Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 1Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 2Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 3Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 4Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 5Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 6Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 7Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 8Водно болотні угіддя для нашого майбутнього 9