Тренінг для тренерів

     З 18 – 21 лютого 2019 року у м. Львів відбувся ІІ МОДУЛЬ тренінгу «Методика і практика роботи з дорослою аудиторією», в якому взяло участь 22 працівники установ природо-заповідних територій України.

  Організаторами заходу були: Міністерство екології та природних ресурсів України, Західноукраїнський ресурсний центр, Представництво DVV International в Україні за сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

   Разом з досвідченими тренерами Маргаритою Араджионі, Олександрою Козорог, Левком Довган, Дмитром Якимцем учасники тренінгу працювали над створенням програм навчання відповідно до навчальних потреб та цільової аудиторії, моделі оцінки результатів навчання Кіркпатрика, методів мотивації та залучення працівників ПЗФ до навчання, обліку проведення навчань, контроль отриманих знань та підвищення рівня компетенцій; вивченням роботи рекреаційного та туристичного напрямків на практиці, плануванням за індикаторами. Наприкінці учасники отримали рекомендації для корекції навчальних програм, залучення експертів, обміну інформацією щодо результатів проведення пілотних навчань.

   Директор   представництва DVV International в Україні Олег Смірнов вручив сертифікати працівникам установ природо-заповідних територій України, які успішно завершили навчальний курс Тренінг для тренерів.

Суслова тренінг 2Суслова тренінг 4Суслова тренінг 5Суслова тренінгСуслова тренінг 1Суслова тренінг 7