Граючи – пізнаємо світ

25-28 лютого 2019 року провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана до дня водно-болотних угідь провела еколого-інтелектуальну гру «Подорож у світ океанів» для четверокласників Охтирських загальноосвітніх шкіл №5 (вч. Одольська С.П.), №6 (вч. Гриб С.А.).,№9 (вч. Скорик Л.А.)

Світовий океан – це виняткове творіння природи, колиска життя на Землі, місце, де знаходяться різноманітні ресурси.

Довгий час океанічні глибини були недосяжними для людини. Минув час, люди створили спеціальні машини, пристрої, що допомагають вивчати морські глибини.

Для того, щоб краще вивчати океани, почала швидко розвиватися молода, цікава наука – океанологія. Ця наука вивчає різні явища і процеси, що відбуваються в світовому океані.

   Під час уявної подорожі на кораблі учні потрапили у світ океані. Граючи – відповідали на питання, скільки їх на планеті Земля, як вони називаються, чим відрізняються, які особливості .

   У грі брали участь 2 команди. Вони працювали за спеціальними правилами. Діти старалися, вболівали, переживали, робили висновки, тому урок пройшов швидко, а корабель не потрапив на мілину.

подорож океанами 1подорож океанами 3подорож океанами 4