Велопохід вихідного дня

24 березня 2019 року під керівництвом провідного фахівця з рекреації Гетьманського НПП Сталинського В.О. відбувся одноденний вело похід протяжністю 33 км по території Гетьманського парку за маршрутом м. Охтирка – с. Доброславівка – с. Будне – с. Стара Іванівка –  с. Дулі (8км) – м. Охтирка. Участь у велопоході взяли вихованці гуртка «Спортивний туризм» Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді та бажаючі охтирчани.

Маршрут походу проходив по лісовій зоні та вздовж р. Ворскла. Учасники подорожі побачили багато цікавих та красивих місць, особливо біля Монаших озер, схили пагорбів Гулової гори, перші квітучі квіти. Сталинський В.О. нагадав у своїй розповіді учасникам велопоходу про небезпеку виникнення пожеж у природі з вини людини, про величезну шкоду, яку завдає випалювання сухої трави флорі і фауні.

Бажаючі цікаво, активно та з користю для здоров’я провести свій вільний час можуть приєднуватись до нас зі своїми велосипедами (дана пропозиція стосується не тільки дітей, а й дорослих).

похідпохід 1похід 2