Екологічна акція «За чисте довкілля»

Збереження біорізноманіття на землі – така роль, визначена для нас. Людина як розумний елемент природи, є частиною цілого і має робити свій посильний внесок у гармонійний розвиток земної екосистеми, збереження його тонкого загального балансу.

З нагоди відзначення Українського Дня навколишнього середовища, у рамках проведення місячника "Сумська весна - 2019" 11 квітня за співпраці ДП Тростянецький агролісгосп, Гетьманського національного природного парку, Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва» проведена екологічна акція «За чисте довкілля» з прибирання зелених зон, прибережної смуги річки Ворскла та лісового масиву в зоні масового відпочинку населення с. Кам’янка.

Долучилися до даного заходу й гуртківці Палацу дітей та юнацтва, вчителі разом з учнями старших класів Кам’янського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Тростянецької міської ради.

Метою екологічної акції є виховання відповідального ставлення учнів до довкілля шляхом безпосереднього долучення до екологічного виховання, благоустрою та прибирання територій.

Після корисної та плідної праці на всіх учасників чекала смачна весняна каша.

Сподіваємося, що прибираючи сьогодні сміття, підростаюче покоління завтра вже його не кине і застерігатиме від цього інших, бо як говорить народна мудрість «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Саме від нас залежить екологічно чисте майбутнє.

 екоакція Камянкаекоакція Камянка 1екоакція Камянка 2екоакція Камянка 3екоакція Камянка 4екоакція Камянка 5