Підтвердили знання з охорони праці

На підставі наказу №321, від 06.09.2018 Міністерства екології та природних ресурсів України в період з 21 по 24 травня 2019р. в Гетьманському національному природному парку були проведені навчання з загальних питань охорони праці посадових осіб та інших працівників парку.

Заняття проводили викладачі Державної екологічної академії післядипломної освіти Міністерства екології та природних ресурсів України в складі голови комісії професора кафедри публічного управління для сталого розвитку та екологічного менеджменту, кандидата технічних наук з питань охорони праці та промислової безпеки Салія І.В. і членів комісії: професора, доктора технічних наук аудиту та експертизи (пожежна безпека та безпека життєдіяльності) Антонова А.В. та доцента кафедри публічного управління для сталого розвитку та екологічного менеджменту «Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління» Кіяшка В.Т.

Навчання пройшло на високому рівні в теплій атмосфері та опрацьована значна кількість питань з охорони праці. За результатами проведених занять працівники Гетьманського НПП підтвердили свої знання з загальних питань охорони праці.

навчання з ТБнавчання ТБ 1навчання з ТБ 2навчання з ТБ 3навчання з ТБ 4навчання з ТБ 5