Пізнаємо світ природи з програмою «Team building - 2019»

З 2 червня 2019 року на еколого-пізнавальній стежці «Литовський бір» Гетьманського національного природного парку до Дня довкілля стартувала програма для учнів пришкільних оздоровчих таборів «Teambuilding- 2019», яку розробили провідні фахівці з екологічної освіти Суслова Оксана та Зуза Ірина.

Програма передбачає в ігровій формі на природі, в інтерактивному форматі, через прості, але дієві завдання, які ставляться перед дітьми, вчити їх разом досягати перемог, високих результатів, налаштовуються на успіх, де кожен проявляє себе і вносить частинку своєї майстерності в загальну справу. Це не просто розважальний захід, спрямований на веселе проведення часу. Це цілеспрямовані завдання природничого направлення в незвичайній формі, які покликані згуртувати дитячий колектив, навчити дітей домовлятися між собою, дружити з навколишнім світом, підтримувати один одного, навчитися взаємодопомозі та взаємовиручці.

Перших відвідувачів зустрічали величні сосни, свіже повітря, яскраве сонце, тепла вода, чиста Ворскла, гарно обладнане рекреаційне місце відпочинку. В свою чергу третьокласники Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 залишили гарний настрій та мрії про наступну зустріч.

пізнаємо світ природипізнаємо світ природи 1пізнаємо світ природи 2