Опале листя: шкода чи користь?

     Ппроект листяід такою назвою стартував спільний освітньо-просвітницький проект Охтирського МЦПО-МАН та Гетьманського національного природного парку.

      Працівники ОМЦПО-МАН, вихованці, фахівці Гетьманського НПП вирішили долучитися до еколого-просвітницької роботи учнівської молоді та їх батьків щодо вивчення шкоди спалювання листя та сухої трави, запропонувати варіанти використання сухого листя та трави для різних видів діяльності (наприклад, виготовлення сувенірів), інформувати населення, зокрема батьків про користь компостування, тощо.
     13 жовтня 2019 року в рамках проекту керівником гуртка "Народна творчість" Назаровою Т.М. була проведена творча майстерня "Осінні рукотворні букети для наших захисників".
     12, 14 жовтня 2019 року юні науковці Мартинюк Даша і Багацько Аріна, учениці 4 класу, вихованки гуртка "Географ-науковець" (кер.Хорошун В.В.) розпочали дослідження опалого листя в заплаві річка Охтирка.
Юні журналоісти планують підготувати статтю в газету спільно з науковцями з даної тематики, а екологи будуть закликати населення міста до компостування, розповідати про його користь у домашньому господарстві. Художники планують малювати листівки, плакати....Проект стартував.

         ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! ЗРОБИМО НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ РАЗОМ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИМ!!