ШКОЛА ТИМБІЛДИНГУ

   3 жовтня 2019 року на запрошення командування військової частини 2276 Національної гвардії України (с. Климентове) методист туристсько-краєзнавчого напряму Охтирського МЦ позашкільної освіти - Мала академія наук учнівської молоді Альжинська Г.О. та керівник гуртка "Спортивний туризм" та провідний фахівець з рекреації Гетьманського НПП Сталинський В.О. узяли участь спільно з психологом військової частини Коваль Т.М. у проведенні психологічного тренінгу "Школа тимбілдингу" у поєднанні з мотузковим курсом.

   Для солдат було головним ефективно працювати у команді, що давало змогу пройти смугу перешкод з якомога меншою кількістю отриманих штрафних балів та "втрачених" учасників команди.

Смуга перешкод включала у себе наступні етапи: біг по колоді; рух по колоді назустріч; передавання "постраждалого" через вікно; маятник; купини; балансир; підвісна колона; мотузковий курс (паралельні мотузки, переправа, горизонтальний маятник).У цілому військовослужбовці добре справились із поставленою задачею.

Після проходження усієї дистанції , Сталинський В.О. розповів військовослужбовцям про необхідність бувати якомога більше на свіжому повітрі, берегти навколишню природу, необхідні засоби безпеки при поводженні з вогнем.  А для закріплення командного духу учасники переходили до тренажеру довіри (падіння учасника спиною з висоти на схрещені руки партнерів по команді).

Дякуємо командуванню військової частини 2276 Національної гвардії України, психологу Коваль Т.М. за запрошення і сподіваємось на подальшу співпрацю!

школа тимбілдінгу 4школа тимбілдінгушкола тимбілдінгу 1